Det er 2 grunnleggende grunner til at vi anbefaler deg å stole på PROMEDIA HOMES hvis du vil kjøpe en eiendom i Spania

Eiendommer til salgs i Costa Blanca

Hvis du ønsker å kjøpe en eiendom i Spania, anbefaler vi deg å kontakte et eiendomsmegler med lang erfaring i sektoren.

  1. Det er viktig at agenter er flerspråklige, slik at de kan kommunisere med deg flytende.
  2. Det er nødvendig at du har råd fra en pålitelig profesjonell, hvem vet de spanske lovbestemmelsene knyttet til eiendomsretten og som i tillegg kan forklare deg, på ditt språk, hvilke forskjellige prosedyrer som må utføres.

Du må verifisere at eiendomsmegleren forstår deg perfekt ved å uttrykke deg selv på ditt språk, og er entusiastisk involvert i søket etter ditt ideelle hjem, som oppfyller dine behov og krav.

I PROMEDIA HOMES har vi et team av sakkyndige eiendomsmeglere som vil lytte til deg oppmerksomt, fordi de snakker flytende språk, og de vil legge merke til alle egenskapene som hjemmet ditt må eie, og dermed skape en helt personlig profil av din hjem.

For å kjøpe en eiendom i Spania må du utføre visse prosedyrer som i mange tilfeller er forskjellige fra de som utføres i ditt land.

Hvis du stoler på PROMEDIA HOMES å kjøpe en eiendom i Spania, vil du med glede verifisere at vi tilbyr deg en ærlig og profesjonell service.

Av denne grunn kan du dedikere med ro og entusiasme til å velge hjemmet til drømmene dine på Costa Blanca mens vi tar vare på å håndtere rettidig behandling eller tilsyn med alle trinnene du må gjøre personlig.

Ikke nøl med å stille oss alle de spørsmålene du ikke forstår perfekt. Vi er klar over at disse prosedyrene kanskje ikke utføres i hjemlandet ditt. Vi vil gjerne forklare alle dine spørsmål vennlig.

Det er 2 grunnleggende grunner til at vi anbefaler deg å stole på PROMEDIA HOMES hvis du vil kjøpe en eiendom i Spania

Hvilke aspekter kan føre til mer forvirring når du kjøper en eiendom i Spania?

Avhengig av ditt opprinnelsesland, når du kjøper en eiendom i Spania, finner du visse prosedyrer som vil vise seg, i hvert fall rare, fordi de ikke er laget i ditt land eller omvendt.

For eksempel, i Spania er det ikke noe bevis på at bly, asbest, termitter, forekommer ... i videresalgsstedet som er ment å bli kjøpt, slik det er tilfellet i Frankrike .

I motsetning til i Storbritannia , i Spania blir selgeren straffet som " gazumping ", det vil si når selgeren avstår salgsaftalen til fordel for en annen annen kjøper.

I Sverige er det på den annen side lettere å kjøpe et hjem enn å leie det, og praktisk talt er det ikke nødvendig å behandle det.

I PROMEDIA HOMES ønsket vi å lage et sammendrag av poengene som generelt fører til flere problemer for våre kunder fra andre land som ønsker å kjøpe en eiendom i Spania:

  • NIE-søknad : Første trinn som skal utføres. Det trenger en behandlingsperiode. Det er viktig for åpningen av en spansk bankkonto.
  • Boligbudsjett : Kjøpesummen til et hjem i Spania må legges til, ca 10% for skatter og avgifter .
  • Notarius: I land som USA eller Storbritannia inngår ingen inngrep. Det er veldig viktig å forklare relevansen av notarius publicus i Spania.
  • Eiendomsregister: Det er også en ukjent figur i mange land og av transcendental betydning i Spania.

Det er 2 grunnleggende grunner til at vi anbefaler deg å stole på PROMEDIA HOMES hvis du vil kjøpe en eiendom i Spania

Nyt spenningen ved å flytte til live på Costa Blanca mens vi klarer å kjøpe din eiendom i Spania

Vi håper at med disse korte forestillingene har vi klargjort noen av de punktene som kan være mer stressende når de bestemmer seg for å kjøpe en eiendom i Spania.

Ikke nøl med å fortelle oss hvordan ditt ideelle hjem er. Vi er sikre på at vi har egenskapen til drømmene dine.

Vi har en omfattende portefølje av eiendommer, inkludert:

  • Luksuriøse villaer med fantastisk utsikt over Middelhavet.
  • ekstraordinære rekkehus, nær en elite golfbane og hvor du kan nyte morsomme dager i de solrike og lyse vintrene.
  • uovertruffen leiligheter foran strendene med myke gylne senger som Costa Blanca tilbyr.

Ikke vent lenger og fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@promediahomes.com og så snart som mulig, kontakter vi deg.

Du kan også ringe oss på +34 601 223 257. Vi har en lang kontinuerlig tidsplan for kundeservice.

Vi vil gjerne motta deg personlig på våre kontorer i Los Dolses kjøpesenter - Lokal 183 - Papaya Street - 03189 Villamartín (Orihuela Costa -Alicante).

Bildegalleri

Abonner på vårt nyhetsbrev


Egenskaper